GARDENA 11120-20 Pulverizator

GARDENA 11120-20 Pulverizator

de la 119,99 RON 2 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Gardena pressure sprayer 1.25 L - 11120-20 (11120-20)

119,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
itgalaxy.ro
 

Gardena Pulverizator manual cu presiune 1, 25l #grey (GA11120-20)

122,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 119,99 RON

Descrierea produsului
Caracteristici:

două sloturi, utilizare inteligentă
datorită celui de-al doilea orificiu cu pahar de măsurare, rezervorul are o funcție practică 3 în 1: umplere, măsurare și golire ușoară. astfel, nu este nevoie să deșurubați capul de pulverizare, iar mâinile rămân uscate.

duză flexibilă din alamă
duza robustă din alamă nu numai că este reglabilă la infinit (de la un jet subțire de apă la un jet de ceață), dar este și deosebit de durabilă datorită materialelor de calitate utilizate. în plus, este reglabilă la 90°, ceea ce permite o utilizare confortabilă sub frunziș, fără a îndoi încheietura mâinii.

siguranță
în cazul în care presiunea din rezervor este prea mare, supapa de siguranță va elibera presiunea pentru a asigura siguranța.

aspersor sub presiune practic pentru udarea plantelor de pe balcoane și terase, cu o deschidere suplimentară utilă
aspersorul cu presiune gardena de 1,25 litri este alegerea ideală pentru îngrijirea plantelor de pe balcon sau terasă. o serie de caracteristici utile asigură o manevrare ușoară și o mare comoditate, fie că doriți să vă udați plantele sau să le oferiți protecție suplimentară cu un spray anti-insecte autoinstalat. pentru umplerea, măsurarea și golirea rezervorului, orificiul secundar de distribuție, inclusiv capacul de măsurare, este de mare ajutor și vă păstrează mâinile uscate în acest proces. înainte de a începe lucrul, mai întâi creați presiune în interiorul rezervorului, mișcând mânerul în formă de d cu design ergonomic în sus și în jos. funcția încorporată de 360° înseamnă că lichidul este întotdeauna aspirat atunci când udați, indiferent de poziția rezervorului de pulverizare. duza din alamă de înaltă calitate de pe duza rezervorului de pulverizare vă permite să setați diferite intensități de udare (pulverizare cu ceață fină sau jet complet), dar poate fi, de asemenea, rotită până la 90°. acest lucru permite o aplicare confortabilă chiar și pe partea din spate a frunzelor, fără disconfortul de a vă ține încheietura mâinii. în plus, indicatorul de nivel vă permite să verificați în orice moment nivelul rezervorului de 1,25 litri.


Denumiri similare la Pulverizator GARDENA 11120-20: 11120 20, 1112020


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.