Malatec 10902 20 l Pulverizator

Malatec 10902 20 l Pulverizator

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2021-09-27): 298.99

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Pompa de Stropit pentru Gradina cu Atomizor portabil, Acumulator, 100mp, 20L

Dispozitivul este perfect pentru pulverizarea plantelor, purificarea aerului, prevenirea virusurilor, dezinfectarea, sterilizarea si combaterea daunatorilor.
Are o capacitate de pana la 20 de litri. In plus, setul include 6 duze interschimbabile, ceea ce va facilita obtinerea rezultatelor dorite in timpul lucrarilor de pulverizare.
Atomizorul portabil vine in completarea functiei de stropire pe care o au pompele de stopit si erbicidat, dand astfel un plus de putere cu ajutorul ventilatorului puternic cu care acesta vine echipat. Astfel se poate stropi cu putere pe spatele frunzelor acolo unde se ascund daunatorii, afectand sau indepartand astfel si ouale acestora.
Dispozitivul are un design practic, care face utilizarea lui extrem de usoara. Este sigur pentru dispozitive electrice, de ex. Televizoare, calculatoare.
Datorita faptului ca dispozitivul are o baterie incorporata, se poate folosi fara a conecta cabluri. Pe partea din fata a rezervorului exista un indicator care arata starea de incarcare a dispozitivului.
Dispozitivul are un ham practic, reglabil, care va va permite sa purtati rezervorul ca pe un rucsac, ceea ce creste cu siguranta confortul muncii. Specificatii:eficienta: 100m2 in 10 minutedimensiuni (inaltime / latime): 50 / 35cmbretele reglabile: dacapacitate rezervor: 20lgreutate: 5,15 kg



Producator:MalatecCod:MXY38-1090 2


Denumiri similare la Pulverizator Malatec 10902 20 l: 1090220l


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.